Aafko Bergenhenegouwen

Voorzitter Bestuursraad Empel & Meerwijk


Mijn naam is Aafko Bergenhenegouwen (1974), dit is mijn tweede zittingsperiode in de Bestuursraad. Als voorzitter ga ik ervoor om de 5 speerpunten te realiseren. En dat doe ik met veel plezier en energie! Ik ben directeur bij stedenbouwkundig adviesbureau Ordito en docent Ondernemen op het Sint Lucas in Boxtel.

Samen met mijn vrouw Cindy en onze kinderen Niels en Fleur maak ik graag avontuurlijke reizen. Naar China en Japan bijvoorbeeld. Ik houd ook van een goed glas speciaalbier, daarom heb ik samen met 3 Maten de Empelse bierbouwerij "Met Maten" opgericht.

Marieke van de Sande

Functie


Ik ben Marieke van de Sande – van de Ven (1976), ben getrouwd met Pieter en samen zijn we de trotse ouders van twee zonen, Thomas en Marijn. We wonen nu zo’n negen jaar met heel veel plezier in de Pastoor Claassenstraat in Empel.

In het dagelijkse leven heb ik een juridische adviespraktijk in het bestuurs- en omgevingsrecht. Ik adviseer ondernemers met vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu, zoals bestemmingswijzigingen, vergunningen en handhavingskwesties. Ik ben dan ook vertrouwd met politiek, ambtelijke processen en besluitvorming. Deze kennis en ervaring wil ik nu graag inzetten voor Empel. Ik zie het als een eer om de inwoners van Empel te mogen vertegenwoordigen en ik draag dan ook graag mijn steentje bij om Empel nog een stukje mooier te kunnen maken!

Frank van Ballegooyen

Sport, Recreatie, Verkeer & Veiligheid


Mijn naam is Frank van Ballegooyen, 43 jaar en ik woon bijna 10 jaar met veel plezier in Empel met mijn vrouw en twee kinderen. Inmiddels maak ik ruim 4 jaar deel uit van de Bestuursraad Empel en Meerwijk en heb in de afgelopen periode veel geleerd over het ambtelijk en politiek speelveld.

Met deze ervaring en mijn praktische instelling, wil ik me de komende periode graag inzetten om onze wijk nog mooier, praktischer en leefbaarder te maken: met name op het gebied van Sport, Recreatie, Verkeer en Veiligheid. Ik fungeer graag als klankbord voor de bewoners en zet mij graag in om zaken voor elkaar te krijgen. Tot slot heet ik de nieuwe leden van de BR van harte welkom en laten we er een mooie en zinvolle ambtstermijn van maken!

Rianne Hendrix

Secretaris


Rianne Hendrix (1977), ik woon samen met Sander en onze dochter Julia en zoon Thomas aan het Veldpad in Empel. We genieten elke dag van het prachtige uitzicht op de dijk en uiterwaarden van de maas. Zelf ben ik opgegroeid in Blitterswijck een klein dorp, eveneens aan de maas, in noord Limburg. Een dorp net als Empel met veel groen, rijk verenigingsleven en veel jaarlijks terugkerende festiviteiten. Een fijne leefomgeving is alleen mogelijk als iedereen op zijn manier zijn steentje bij draagt!

Ik werk als secretaris van het Kwaliteitsteam Vastgoed op ons Provinciehuis. Het ambtelijke en politieke domein is mij eigen. Graag wil ik me als Secretaris van de Bestuursraad inzetten voor Empel om onze wijk en leefomgeving nog mooier te maken!

Koen Trommar

Functie


Sinds drie jaar ben ik inwoner van Empel. Op de Sint Landolinuslaan heb ik samen met mijn vrouw Jet een huis gekocht dat wij van binnen helemaal aan het moderniseren zijn. Onze twee kinderen Stijn, 9 jaar, en Lieke, 6 jaar, zitten op de Caleidoscoop.

Voor mij is de bestuursraad een mooie gelegenheid meer over Empel te leren en medebewoners van Empel te leren kennen. Daarnaast vind ik het mooi een stukje maatschappelijk bij te kunnen dragen aan het dorp. In 2018 ben ik als zelfstandige gestart met DUW Logistiek, een Werving & Selectie / uitzendorganisatie voor logistiek personeel. Mijn vrouw heeft een accountantskantoor met als kantoorlocatie het oude gemeentehuis op de Brink.

Roel van de Graaf

Functie


Mijn naam is Roel van de Graaf (44) en sinds ruim 15 jaar trotse inwoner van Empel en sinds ruim 10 jaar samen met Nathalie en onze twee kinderen (10 en 11).

Als een van de vele ondernemers in ons dorp ben ik graag nauw betrokken bij nieuwe initiatieven en tegelijkertijd gaat het me aan het hart hoe het nog beter, veiliger en efficiënter kan in Empel. Als lid van de raad focus ik me samen met twee anderen op de toekomst van ons centrum en hoe dat toekomstbestendiger kan worden.   

Douwe Blanksma

Functie


Douwe Blanksma, 63 jaar, ondernemer in Empel en woon sinds 2004 op de Empelsedijk. We hebben Empel flink zien groeien en vinden het een fijn dorp met stadse voordelen om de hoek.

De Bestuursraad richt zich al jaren met name op de kwalitatieve aspecten van de leefomgeving. Dat spreekt mij aan en draag daar graag mijn steentje aan bij. De speerpunten zijn ook helder en aansprekend gedefinieerd. In combinatie met de kracht van het team ben ik sinds april 2018 dan ook een gemotiveerd lid van de Bestuursraad.

Gio de Greef

Functie


Info volgt

Info volgt

Ronald van der Burgt

Sport en Recreatie & Sociale Zaken


Mijn naam is Ronald van der Burgt (1974) en ben geboren en getogen in Empel. Ook mijn grootouders woonden vroeger In Empel, op de Empelsedijk (familie Mulders - Brouwers). Ik woon met mijn vrouw Wendy en 2 kinderen (Floor en Lieke) aan de Asmunt in Empel. Dus midden in ons mooie “durpke”. We hebben het hier goed naar onze zin. Tevens heb ik in Empel mijn eigen onderneming, Studio RBEE, waar ik mij bezig houdt met alles wat met reclame en ‘’branding’’ te maken heeft. Dit doen wij ook voor een aantal Empelse ondernemingen, stichtingen en verenigingen, kortom: veel connecties in en met Empel dus!

Wat is mijn drijfveer om aan de Bestuursraad van Empel deel te nemen? Ik werd hiervoor benaderd en heb daar maar kort over hoeven na te denken. Ik vind het belangrijk om als “echte Empelse” een luisterend oor te bieden aan wat er zoal “leeft” onder de Empelse bewoners. Ik ben gedreven en wil graag aanspreekpunt zijn voor alle dorpsgenoten, tussen hen en de Gemeente ’s-Hertogenbosch. Verder zal ik me in de raad vooral focussen op alles wat te maken heeft met “Sport en Recreatie” en met “Sociale Zaken” in Empel.
CONTACT