Aafko Bergenhenegouwen

Voorzitter


Mijn naam is Aafko Bergenhenegouwen (1974), dit is mijn tweede zittingsperiode in de Bestuursraad. Als voorzitter ga ik ervoor om de 5 speerpunten te realiseren. En dat doe ik met veel plezier en energie! Ik ben directeur bij stedenbouwkundig adviesbureau Ordito en docent Ondernemen op het Sint Lucas in Boxtel.

Samen met mijn vrouw Cindy en onze kinderen Niels en Fleur maak ik graag avontuurlijke reizen. Naar China en Japan bijvoorbeeld. Ik houd ook van een goed glas speciaalbier, daarom heb ik samen met 3 Maten de Empelse bierbouwerij "Met Maten" opgericht.

Ruben Ogink

Bestuurslid


Info Volgt.

Frank van Ballegooyen

Penningmeester


Mijn naam is Frank van Ballegooyen (1975) en woon ruim 10 jaar met veel plezier in Empel met mijn vrouw en twee kinderen. Inmiddels zit ik in mijn tweede ambtsperiode van de Bestuursraad Empel en Meerwijk en heb in de afgelopen periode veel geleerd over het ambtelijk en politiek speelveld. Sinds 2020 ben ik mijn eigen bedrijf LIQWITS gestart dat zich richt op het ontwikkelen van personeel en bedrijven, ben interim consultant en freelance docent bij het NCOI.

Met deze ervaring en mijn praktische instelling, wil ik me de komende periode graag inzetten om onze wijk nog mooier, praktischer en leefbaarder te maken: met name op het gebied van Sport, Recreatie, Verkeer en Veiligheid. Ik fungeer graag als klankbord voor de bewoners en zet mij graag in om zaken voor elkaar te krijgen. Tot slot heet ik de nieuwe leden van de BR van harte welkom en laten we er een mooie en zinvolle ambtstermijn van maken!

Geert van der Velden

Bestuurslid


Info volgt

Dave Meeusen

Bestuurslid


Info Volgt.

Roel van de Graaf

Bestuurslid


Mijn naam is Roel van de Graaf (44) en sinds ruim 15 jaar trotse inwoner van Empel en sinds ruim 10 jaar samen met Nathalie en onze twee kinderen (10 en 11).

Als een van de vele ondernemers in ons dorp ben ik graag nauw betrokken bij nieuwe initiatieven en tegelijkertijd gaat het me aan het hart hoe het nog beter, veiliger en efficiënter kan in Empel. Als lid van de raad focus ik me samen met twee anderen op de toekomst van ons centrum en hoe dat toekomstbestendiger kan worden.   

Viktor Heitkamp

Bestuurslid


Info volgt.

Harold Burger

Bestuurslid


Info Volgt.

Ronald van der Burgt

Bestuurslid


Mijn naam is Ronald van der Burgt (1974) en ben geboren en getogen in Empel. Ook mijn grootouders woonden vroeger In Empel, op de Empelsedijk (familie Mulders - Brouwers). Ik woon met mijn vrouw Wendy en 2 kinderen (Floor en Lieke) aan de Asmunt in Empel. Dus midden in ons mooie “durpke”. We hebben het hier goed naar onze zin. Tevens heb ik in Empel mijn eigen onderneming, Studio RBEE, waar ik mij bezig houdt met alles wat met reclame en ‘’branding’’ te maken heeft. Dit doen wij ook voor een aantal Empelse ondernemingen, stichtingen en verenigingen, kortom: veel connecties in en met Empel dus!

Wat is mijn drijfveer om aan de Bestuursraad van Empel deel te nemen? Ik werd hiervoor benaderd en heb daar maar kort over hoeven na te denken. Ik vind het belangrijk om als “echte Empelse” een luisterend oor te bieden aan wat er zoal “leeft” onder de Empelse bewoners. Ik ben gedreven en wil graag aanspreekpunt zijn voor alle dorpsgenoten, tussen hen en de Gemeente ’s-Hertogenbosch. Verder zal ik me in de raad vooral focussen op alles wat te maken heeft met “Sport en Recreatie” en met “Sociale Zaken” in Empel.
CONTACT