Aafko Bergenhenegouwen

Voorzitter


Mijn naam is Aafko Bergenhenegouwen (1974), dit is mijn tweede zittingsperiode in de Bestuursraad. Als voorzitter ga ik ervoor om de 5 speerpunten te realiseren. En dat doe ik met veel plezier en energie! Ik ben directeur bij stedenbouwkundig adviesbureau Ordito en docent Ondernemen op het Sint Lucas in Boxtel.

Samen met mijn vrouw Cindy en onze kinderen Niels en Fleur maak ik graag avontuurlijke reizen. Naar China en Japan bijvoorbeeld. Ik houd ook van een goed glas speciaalbier, daarom heb ik samen met 3 Maten de Empelse bierbouwerij "Met Maten" opgericht.

Ruben Ogink

Bestuurslid


Mijn naam is Ruben Ogink (1978) en sinds 2009 woon ik met veel plezier in Empel met mijn vrouw en drie kinderen. Sinds afgelopen jaar mag ik ook onderdeel zijn van de Bestuursraad Empel & Gewande, wat ik allereerst natuurlijk een eer vind. Het maakt mij daarnaast ook ambitieus. De bestuursraad is namelijk een mooi platform om goeie dingen voor Empel (en omgeving) te kunnen realiseren.

Vanuit mijn dagelijkse praktijk heb ik redelijk wat ervaring met innovatie en dan vooral door (nieuwe) dingen te creëren samen met anderen (zogeheten ‘open innovatie’). Graag wil ik deze kennis ook bij de bestuursraad inzetten, onder andere gericht op hoe we als dorp zo goed mogelijk in kunnen spelen op de transitie ‘van kinderdorp naar jongerendorp’. Wat maakt Empel een leuke plek om op te groeien, ook als de tijd van spelen in de speeltuin achter je ligt? Wat betekent dit voor de ruimtelijke inrichting? En vooral ook, hoe kunnen we dit SAMEN realiseren. Graag doe ik ook inspiratie op van anderen, niet in de laatste plaats van de jongeren zélf; Heb je dus ideeën op dit gebied of ken je iemand? Kom er mee! Ik ga graag met je in gesprek.

Geert van der Velden

Bestuurslid


Hallo allemaal, mijn naam is Geert van der Velden (1987) en samen met mijn vriendin en zoontje behoren wij alweer een jaar tot het allerlaatste stukje nieuwbouw van Empel. Dit is mijn eerste termijn als onderdeel van onze mooie bestuursraad.

In mijn dagelijks werk ben ik veel bezig met het verduurzamen en slimmer maken van de gebouwde omgeving, iets waar ik me graag binnen de bestuursraad voor inzet. Maar duurzaamheid gaat niet alleen over energie & milieu, het gaat ook over een duurzame gemeenschap, die zich thuisvoelt in zijn omgeving. Hoewel ik pas kort onderdeel uitmaak van de Empelse gemeenschap zie ik dat hoewel de vele speelplaatsen goed aansluiten bij mijn jongste zoon, dit niet altijd opgaat voor ons langzaam volwassen wordende dorpje. Hier liggen voor ons kansen, laten we gezamenlijk kijken hoe we ons dorp de komende jaren vorm gaan geven!

Dave Meeusen

Bestuurslid


Hi mijn naam is Dave. 45 jaar waarvan 6 jaar woonachtig in Empel. Sinds 2022 toegetreden tot de bestuursraad.

Mijn uitgangspunten zijn: Veilig en fijn wonen in onze gemeenschap en Empel meer doen bruisen. Dit laatste vooral omdat ik een ruime achtergrond heb in de evenementenbranche.

Roel van de Graaf

Bestuurslid


Mijn naam is Roel van de Graaf (44) en sinds ruim 15 jaar trotse inwoner van Empel en sinds ruim 10 jaar samen met Nathalie en onze twee kinderen (10 en 11).

Als een van de vele ondernemers in ons dorp ben ik graag nauw betrokken bij nieuwe initiatieven en tegelijkertijd gaat het me aan het hart hoe het nog beter, veiliger en efficiënter kan in Empel. Als lid van de raad focus ik me samen met twee anderen op de toekomst van ons centrum en hoe dat toekomstbestendiger kan worden.   

Viktor Heitkamp

Bestuurslid


Mijn naam is Viktor Heitkamp (1970) en ik woon sinds 2009 met mijn vrouw, twee kinderen en een hond in Empel. Ik zit sinds 2022 in de Bestuursraad van Empel.

Als ambtenaar bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat in Den Haag en als oud-voorzitter van CDA ’s-Hertogenbosch, heb ik enige kennis en ervaring op het terrein van politiek en bestuur. Graag wil ik dit inzetten voor het nog prettiger wonen, ondernemen en samenleven in ons mooie dorp. Het lijkt me gaaf, als we een stap kunnen zetten met het uitbreiden van de voorzieningen en de activiteiten in Empel. Dat het in Empel net iets meer gaat bruisen. En verder lever ik ook graag een bijdrage aan het realiseren van een goede bereikbaarheid en veiligheid in ons dorp.

Harold Burger

Penningmeester


Bestuursraad Empel Harold Burger is de naam. Sinds 1994 wonen mijn vrouw Vivianne en ik in Gewande. Onze 2 zonen zijn inmiddels uitgevlogen, echter onze kippen, katten en een enkel konijn bieden voldoende vervangend gezelschap.

In Empel ben ik voorzitter van de Ouderraad van Kindcentrum 't Wikveld en RKVV Emplina geweest. Hierdoor kan ik de lokale onderwerpen goed adresseren. In het dagelijks leven ondersteun ik publieke organisaties, zoals gemeenten, zelfstandige bestuursorganen en maatschappelijke organisaties in hun bedrijfsvoering en het beheersen hiervan. Vanuit de portefeuille Buitengebied houd ik contact met de bewoners en ben de verbinding tussen hen en de Bestuursraad. Onderwerpen hierbij zijn bijvoorbeeld Duurzame Polder, ontsluiting/mobiliteit en ruimtelijke ordening.

Ronald van der Burgt

Bestuurslid


Mijn naam is Ronald van der Burgt (1974) en ben geboren en getogen in Empel. Ook mijn grootouders woonden vroeger In Empel, op de Empelsedijk (familie Mulders - Brouwers). Ik woon met mijn vrouw Wendy en 2 kinderen (Floor en Lieke) aan de Asmunt in Empel. Dus midden in ons mooie “durpke”. We hebben het hier goed naar onze zin. Tevens heb ik in Empel mijn eigen onderneming, Studio RBEE, waar ik mij bezig houdt met alles wat met reclame en ‘’branding’’ te maken heeft. Dit doen wij ook voor een aantal Empelse ondernemingen, stichtingen en verenigingen, kortom: veel connecties in en met Empel dus!

Wat is mijn drijfveer om aan de Bestuursraad van Empel deel te nemen? Ik werd hiervoor benaderd en heb daar maar kort over nagedacht, inmiddels alweer sinds 2018. Ik vind het belangrijk om als “echte Empelse” een luisterend oor te bieden aan wat er zoal “leeft” onder de Empelse bewoners. Ik ben gedreven en wil graag aanspreekpunt zijn voor alle dorpsgenoten, tussen hen en de Gemeente ’s-Hertogenbosch.
CONTACT